De vroedvrouw aan je zij

Overweeg je borstvoeding te geven of ben je hier al van overtuigd? Dan maak je waarschijnlijk een weloverwogen keuze!

De begeleiding omtrent borstvoeding wordt opgenomen door de vroedvrouw aan huis. Wij informeren en steunen jullie tijdens de start en opvolging van de borstvoeding!

Wij bezorgen aangepast advies en sturen bij waar nodig, zeker als het blijkt dat de borstvoeding voor jullie niet vlot verloopt!

borstvoeding

Indien er zich tijdens de borstvoedingsperiode blijvende problemen voordoen kunnen we beroep doen op onze lactatiekundige, Sanne. Zij zal trachten de oorzaak van het probleem te achterhalen, waarop zij expertise advies zal geven.

Deze bezoeken zijn net zoals de borstvoedingsbegeleiding terugbetaald door jouw ziekenfonds.

Voorbereiding op borstvoeding

Voor het welslagen van de borstvoeding is een goede voorbereiding aangeraden! Liefst begin je in de zwangerschap je al goed te informeren over de borstvoeding.

Binnenkort kan je bij ons terecht voor een interactieve workshop rond borstvoeding. Hier komen alle belangrijke onderwerpen aan bod, specifiek bedoeld om jullie op weg te helpen na de geboorte van jullie kleintje!

Dit gebeurd in beperkte groepen van maximaal 10 personen. We rekenen zeker 2,5 uur uit voor deze workshop aangezien hierna nog een knabbeltje en een babbeltje gedaan kan worden!

Borstvoedingworkshop

Heb je liever een privé voorbereiding bij jou thuis? We kunnen hierbij dieper ingaan op jou persoonlijke vragen en noden, ook tijdens dit bezoek overlopen we de belangrijkste onderwerpen als het gaat over borstvoeding.