Hoe werkt het?

Bij Juno zijn we hard aan het werk om binnenkort onze eerste workshops te starten! Wij staan met veel plezier klaar om jullie correct te informeren en ondertussen een leuke babbel te delen!

De eerste workshop waarmee we starten is de workshop ‘Borstvoeding’, deze datums zullen binnenkort verschijnen waarna inschrijven mogelijk zal zijn!

Heb je liever een privésessie bij jou thuis waarop we specifiek op jou noden kunnen concentreren? Ook dit is een mogelijkheid, neem contact met ons op via mail of telefoon.

Hopelijk tot binnenkort!

Workshop ‘Borstvoeding’

Voor het welslagen van de borstvoeding is een goede voorbereiding aangeraden! Liefst begin je in de zwangerschap je al goed te informeren over de borstvoeding.

Deze workshop is een interactieve infosessie rond borstvoeding gegeven door onze vroedvrouw en/of lactatiekundige ,specifiek bedoeld om jullie op weg te helpen na de geboorte van jullie kleintje!

Dit gebeurt in beperkte groepen van maximaal 10 personen. We rekenen zeker 2.5 uur uit voor deze workshop aangezien er hierna nog een knabbeltje en een babbeltje gedaan kan worden!

Borstvoeding
zwangerschap

Workshop ‘Arbeid & Bevalling’

Workshop ‘Kraamperiode’

supplies-for-expecting-baby
babyvoeding

Workshop ‘Voeding tijdens de zwangerschap / Starten met vaste voeding’

Wij helpen jullie graag verder bij vragen of verzoeken, wees vrij om ons te contacteren en treuzel niet om je in te schrijven!

Stel hier je vraag!