Juno

Als praktijk waren wij volledig geconventioneerd. Vanaf 2023 blijft vroedvrouw Sanne geconventioneerd en is vroedvrouw Laurine gedeconventioneerd.

Geconventioneerd werkt enkel via terugbetaling van het ziekenfonds. Dit betekent dat er voldoende is met een klever van je ziekenfonds , opstartkosten voor het dossier en aparte betaling van kilometervergoeding worden wel aangerekend zonder terugbetaling.

Gedeconventioneerd vereist een ziekenfonds en een hospitalisatieverzekering voor de terugbetaling van het remgeld en de supplementen. Kan ook tot 100% terugbetaald worden.

Hoe werkt het dan concreet?

De terugbetaling van mijn zorgen zal gedeeltelijk gebeuren door jullie mutualiteit (75%), het restbedrag krijgen jullie op factuur van mij (wekelijks of maandelijks zolang de begeleiding loopt). Als je geniet van een hospitalisatieverzekering zal deze ook tegemoetkomen in het resterende bedrag (25%+ ons supplement), dit wil zeggen dat ook het resterende bedrag dat jullie moeten betalen aan mij (deels tot) volledig terugbetaald zal worden door jullie verzekering!

 

Heb je geen hospitalisatieverzekering dan is er zeker de mogelijkheid om samen te kijken wat haalbaar is.

Tarieven worden toegelicht tijdens het eerste intakegesprek.