Onze missie

Bij ons kan je terecht voor veel verschillende zorgen maar belangrijker is dat wij een luisterend oor aanbieden, begrip tonen en advies geven op een aangepaste en persoonlijke manier. Wij staan klaar voor jullie in elke situatie en wat onze ervaring verteld is dat die wolk niet altijd rooskleurig is… Jullie verhaal staat centraal en wij staan bij voor de begeleiding hiervan!

Bij vroedvrouwenpraktijk Juno geloven we in moeder en kindzorg voor iedereen, onze uitdaging bestaat uit zoveel mogelijk gezinnen te bereiken en te informeren over de bereikbaarheid en de toegankelijkheid van een vroedvrouw aan huis!

Ook houd dit in dat zowel financieel en psychisch kwetsbare als anderstalige gezinnen bij ons terecht kunnen. Samen zoeken we naar een manier om onze zorg aan te passen naar vraag.

Wie zijn wij?

Vroedvrouw Laurine Zels

Laurine Zels

  • Vroedvrouw
  • Lactatiekundige
  • Draagconsulente
  • Babymassagedocente

Mijn twee grote liefdes heb ik gevonden tijdens mijn studies, namelijk mijn huidige vriend en mijn toekomstige job als vroedvrouw!

Na mijn studies begon te werken als vroedvrouw in het ziekenhuis, op het moederhuis en verloskamer. Zoveel mooie en moeilijke geboorteverhalen. Na talloze koppels begeleid te hebben wist ik dat ‘vroedvrouw zijn’ een heel erg belangrijke rol ging spelen voor de rest mijn leven!

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe kennis, daarom volg ik regelmatig bijkomende opleiding, recent heb ik zo opleidingen gevolgd i.v.m voedingsadvies voor moeder en -kind, babymassage, en babydragen. Sinds de zomer van 2023 mag ik mezelf ook lactatiekundige noemen.

Ik wil opkomen voor de gezinnen en duidelijk maken dat een vroedvrouw aan huis erg toegankelijk is voor iedereen!

Daarom hebben Sanne en ik de sprong gewaagd en onze studiedroom waargemaakt!

Héél trots stel ik ‘Vroedvrouwenpraktijk Juno’ aan jullie voor!

Vroedvrouw Sanne Derksen

Sanne Derksen

  • Vroedvrouw
  • Lactatiekundige

Toen mijn tante zwanger was wist ik meteen wat ik ging worden later, vroedvrouw! Ik wou koppels gaan begeleiden in hun transitie naar het ouderschap. Zo geschiedde, in 2015 studeerde ik af als vroedvrouw en kon mijn zoektocht naar werk beginnen.

Al snel ben ik van start gegaan op de materniteit en verloskamer van het AZ Turnhout waar ik tot op heden nog werk!

In 2018 behaalde ik mijn diploma Lactatiekundige, dit wou ik erg graag behalen om zo koppels nog intenser op te volgen tijdens de borstvoeding.

In 2019 begonnen twee nieuwe hoofdstukken in mijn leven, ik ging samenwonen met de liefste vriend en ik startte als zelfstandige vroedvrouw in bijberoep!

Samen met Laurine hebben wij onze droom, die we hadden tijdens onze opleiding, kunnen waarmaken: een eigen praktijk! Ik kijk ernaar uit om met jullie kennis te maken en jullie te mogen begeleiden in deze bewogen periode!