Beste babymonitors: grondige analyse door een vroedvrouw

Als vroedvrouw en eigenaar van een webshop, ben ik altijd op zoek naar de beste producten om aan mijn klanten aan te bieden. Helaas is het onmogelijk om alle producten op de markt in mijn assortiment op te nemen. Daarom heb ik besloten om jullie als klanten correcte informatie te geven over de producten die jullie op de markt vinden, zodat jullie zelf een weloverwogen keuze kunnen maken voordat jullie een (dure) aankoop doen!

Mijn doel is om jullie te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor jullie babyproducten, zodat jullie kunnen genieten van een veilige, betrouwbare en duurzame producten in huis.

Ik hou ook alle promoties in de gaten, op deze manier kun je profiteren van de beste deals op de markt!

Onthoud dat ik altijd beschikbaar ben voor vragen over babyproducten, dus aarzel niet om contact met me op te nemen als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze.

Babymonitors

Ik weet hoe belangrijk het is om een veilige en betrouwbare babymonitor in huis te hebben. De babymonitor is een essentieel hulpmiddel voor elke ouder, het geeft de geruststelling om de baby te kunnen monitoren, zelfs als je niet in dezelfde kamer bent. Er zijn veel verschillende babymonitors op de markt, dus het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste is voor jou. Dat is waarom ik, als vroedvrouw, een grondige analyse ga doen van de top babymonitors, om jou te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Dus, als je op zoek bent naar een veilige, betrouwbare en betaalbare babymonitor, lees dan verder!

Wij zullen deze 5 babymonitors toelichten:

 • Luvion Easy Babymonitor
 • Luvion Grand Elite 3

ONZE FAVORIET!

 • Philips Avent Connected SCD923/26
 • Philips Avent SCD843/26
 • Miya M35 Videofoon

Babymonitors van Luvion

Luvion is al bijna 15 jaar de nummer 1 op het gebied van video babymonitors. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige babymonitor, dan moet je zeker eens kijken naar de babymonitors van Luvion. Deze babymonitors zijn altijd van de hoogste kwaliteit en ze hebben modellen in iedere prijsklasse.

Monitor 1

Zoek je een simpele babymonitor in een lage prijsklasse? Eventueel een extra voor op logé of voor bij de grootouders thuis? Deze monitor heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor hij een goede keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een betaalbare, betrouwbare babymonitor

Nu op BOL.com voor €56.95 ipv €98.99!!!

Beste babymonitor voor baby
Luvion Easy Babymonitor

De Luvion Easy is een no-nonsense babymonitor met camera. De monitor biedt:

 1. Goed bereik, beeld en geluid.
 2. VOX functie: De monitor heeft een VOX functie, waardoor de beelden alleen worden weergegeven als er geluid wordt gedetecteerd in de babykamer. Dit bespaart energie en maakt het gemakkelijker om je kindje te volgen.
 3. Lange batterijduur: De monitor heeft een lange batterijduur, zodat je hem gerust een tijdje kunt gebruiken zonder dat de batterij leeg raakt.
 4. Bekijk je kindje ook in donker: De monitor heeft een nachtzicht functie, waardoor je je kindje ook in het donker kunt bekijken.
 5. Kamertemperatuur weergave: De monitor biedt de mogelijkheid om de temperatuur in de babykamer te bekijken, zodat je er zeker van bent dat de temperatuur comfortabel is voor je kindje.
 6. Terugspreekfunctie
 7. Privacy gegarandeerd: De monitor garandeert je privacy, omdat de video- en audiosignalen verzonden worden via een veilig 2,4Ghz kanaal door middel van FHHS technologie. Hierdoor is er geen internet of wifi verbinding nodig.
 8. 100% storingsvrij: De FHHS technologie zorgt voor een 100% storingsvrije verbinding, zodat je geen last hebt van storingen of onderbrekingen tijdens het gebruik van de babymonitor.
 9. Gemakkelijk in gebruik: De monitor is gemakkelijk in gebruik, met slechts een druk op de knop te installeren. ( Ideaal voor grootouders!)
 10. Goed beoordeeld: De monitor is goed beoordeeld op Kieskeurig.nl en heeft een Kooptip van Besteproduct.nl verkregen.
 11. Veel positieve reviews: Op Bol.com heeft de monitor meer dan 2000 positieve reviews met een gemiddelde waardering van 4,4 sterren.

Er zijn enkele nadelen of slechte reviews van de Luvion Easy babymonitor waar rekening mee gehouden moet worden:

 1. Batterijduur: Sommige gebruikers hebben gemeld dat de batterijduur van de monitor niet zo lang is als verwacht, waardoor het apparaat vaak opgeladen moet worden.
 2. Gevoeligheid van beeld: sommige gebruikers hebben aangegeven dat het beeld een beetje gevoelig is voor lichtveranderingen.
 3. Volume: Sommige gebruikers hebben gemeld dat de speaker volume niet zo hoog is als verwacht.
 4. Connectiviteitsproblemen: Er zijn sommige gebruikers die melden dat de monitor soms problemen heeft met de connectiviteit, waardoor de beelden of geluiden niet goed worden overgedragen.

Houd er wel rekening mee dat deze nadelen niet bij iedereen voorkomen en dat dit klachten zijn van een kleine groep gebruikers, de meerderheid van de gebruikers zijn tevreden over de product.

Monitor 2

Luvion Grand Elite 3 Connect HD Wifi Babyfoon met Camera én App

Nu op BOL.com voor €195 ipv €279 !

Beste babymonitor voor baby
Luvion Grand Elite 3

Er zijn verschillende redenen waarom je voor de Luvion Grand Elite 3 Connect zou kiezen boven andere babymonitors:

 1. Goed bereik: Deze monitor biedt zekerheid voor een goed bereik, zowel thuis als on-the-go. Dit maakt het gemakkelijk om je kindje te volgen, of je nu thuis bent of onderweg.
 2. Gratis app: Met de gratis app kun je vanaf iedere locatie, via een privé-connectie, je kindje bekijken en beluisteren. Dit geeft je meer flexibiliteit en vrijheid.
 3. Triple mode: Deze monitor heeft een Triple Mode waarmee je de beelden en geluiden op 3 manieren kunt ontvangen: thuis via de meegeleverde monitor, via wifi of 3G/4G vanaf een smartphone of via de app. Dit geeft je de keuze om de manier te kiezen die het beste bij jou past.
 4. Handige opties: De monitor heeft handige opties zoals een terugspreekfunctie, temperatuurweergave.
 5. Rustgevende slaapliedjes: De monitor heeft rustgevende slaapliedjes die je kunt afspelen om je kindje te helpen in slaap te vallen.
 6. Op afstand draaibare camera: De camera is op afstand draaibaar, zodat je altijd een goed zicht hebt op je kindje.
 7. Ledlampjes: De monitor heeft ledlampjes waarmee je het geluidsniveau op de kamer kunt monitoren, vooral handig als je op een borrel of een feestje bent, of gewoon een film zit te kijken en niet elk geluidje wilt horen.
 8. Foto’s en video’s maken: Je kunt via de app spontane foto’s en video’s maken van je kindje, wat absoluut kostbare herinneringen voor later zijn.
 9. LLHR technologie: De monitor heeft LLHR technologie waarmee je je kindje kunt observeren, ook als je helemaal offline bent en het internet eruit ligt.
 10. Notificatie: De monitor geeft een notificatie als je kindje wakker wordt.

Ik vind geen specifieke nadelen of slechte reviews vinden over de Luvion Grand Elite 3 Connect HD Wifi Babyfoon met Camera én App. Het lijkt erop dat dit een zeer hoogwaardig en veelgeprezen product is, met veel positieve feedback van gebruikers!

PERSOONLIJKE FAVORIET!

Babymonitors van Avent

Monitor 3

De Philips Avent Connected SCD923/26 – Beeldbabyfoon met app is een premium babymonitor die zich in een hogere prijs/kwaliteit klasse bevindt. Dankzij het Secure Connect-systeem en de Baby Monitor+-app, is deze monitor nog veiliger, praktischer en technischer dan de meeste andere monitors. Daarnaast is de beeld- en geluidkwaliteit van deze monitor van een extreem hoog niveau.

Nu op BOL.com €227,99 ipv €299 !

Beste babymonitor voor baby
Philips Avent Connected SCD923/26

De belangrijkste functies van deze monitor zijn:

 1. Secure Connect-systeem: Dit maakt gebruik van meerdere versleutelde koppelingen tussen de babyunit en de ouderunit en app voor een geruststellende en veilige verbinding.
 2. Baby Monitorapp: Met deze app kun je je baby zien en horen, thuis en op afstand, via wifi of mobiel internet.
 3. Full HD-camera met nachtzicht: De babyunit bevat een camera met een hoge resolutie en nachtzicht, zodat je duidelijke beelden krijgt van de kamer van je baby, dag en nacht.
 4. Toezicht op lange afstand: De ouderunit heeft een bereik van maximaal 400 meter buitenshuis en de app biedt onbeperkt bereik via wifi of mobiel internet.
 5. Lange batterijduur: De ouderunit heeft een batterijduur van maximaal 12 uur, zodat je je baby de hele dag en zelfs tot in de avond in de gaten kunt houden.
 6. Ingebouwde kamerthermometer: Deze geeft een alarm bij een te hoge of te lage temperatuur, zodat je kleintje heerlijk ligt.
 7. Rustgevend nachtlampje: De babyunit bevat een nachtlampje dat je vanaf de ouderunit en de app aan- of uit kunt zetten en waarvan je de helderheid kunt aanpassen

De Philips Avent Connected SCD923/26 beeldbabyfoon heeft dus algemeen positieve beoordelingen van gebruikers. Er zijn echter enkele nadelen die gekend zijn of slechte reviews waarmee rekening gehouden moet worden:

 1. Prijs: De prijs van deze babymonitor is relatief hoog in vergelijking met andere babymonitors op de markt. Dit kan een afschrikmiddel zijn voor sommige klanten.
 2. Batterijduur: Sommige gebruikers hebben gemeld dat de batterijduur van de monitor niet zo lang is als verwacht, waardoor het apparaat vaak opgeladen moet worden.
 3. App instabiliteit: Sommige gebruikers hebben gemeld dat de Baby Monitor+-app soms instabiel is en soms vastloopt.

Houd er wel rekening mee dat deze nadelen niet bij iedereen voorkomen en dat dit klachten zijn van een kleine groep gebruikers, de meerderheid van de gebruikers zijn tevreden over de product. De prijs ligt dus relatief hoog maar je betaald dus wel voor kwaliteit.

Met de huidige korting op BOL.com is deze dus zeker de moeite waard om in huis te halen!!

Monitor 4

De Philips Avent SCD843/26 – Digitale videobabyfoon is een topklasse monitor voor ouders die op zoek zijn naar de beste beeld- en geluidskwaliteit in een babymonitor.

Nu op BOL.com voor €154.99 ipv €229!

Beste babymonitor voor baby
Philips Avent SCD843/26

De Philips Avent SCD843/26 – Digitale videobabyfoon biedt een aantal unieke voordelen waarom deze een goede keuze is. Hieronder een opsomming:

 1. Beveiligde en adaptieve FHSS voor een afgeschermde, beveiligde verbinding met je baby
 2. 3,5 inch kleurenscherm met 2x zoom voor duidelijk beeld dag en nacht
 3. Perfect helder geluid en beeld voor elk lachje, murmeltje en hikje
 4. ECO-modus om stroomverbruik te verlagen wanneer je baby rustig is
 5. Bereik tot 300 meter binnen en buiten
 6. Gebruiksduur tot 10 uur met oplaadbare ouderunit
 7. Nachtlampje en slaapliedjes voor rustgevende slaapomgeving
 8. Trilalarm voor persoonlijke alarminstellingen
 9. Gevoeligheidsregeling voor microfoongevoeligheid
 10. Terugspreken voor geruststellend geluid van je stem
 11. Altijd bereikbaar met verbindingsindicatie

De Philips Avent SCD843/26 digitale videobabyfoon heeft in het algemeen positieve beoordelingen van gebruikers. Er zijn echter enkele nadelen die gekend zijn of slechte reviews waarmee rekening gehouden moet worden:

 1. Connectiviteitsproblemen: Er zijn sommige gebruikers die melden dat de monitor soms problemen heeft met de connectiviteit, waardoor de beelden of geluiden niet goed worden overgedragen.
 2. Kwaliteit opladers: De opladers kunnen snel stuk gaan als je er niet goed mee omgaat.
 3. Detail: Muziek hervat niet na gebruik van de microfoon

Houd er wel rekening mee dat deze nadelen niet bij iedereen voorkomen en dat dit klachten zijn van een kleine groep gebruikers, de meerderheid van de gebruikers zijn tevreden over de product in deze prijs/kwaliteit klasse.

Babymonitor van Miya

Babymonitor 5

De Miya video babyfoon is plug & play en de bediening is kinderlijk eenvoudig. Geen ingewikkelde installatieprocedures en voorzien van alle handige functies die je van een video babyfoon mag verwachten zonder dat deze monitor onbetaalbaar is!

Nu op BOL.com voor €99!

Beste babymonitor voor baby
Miya M35 Videofoon

In samenvatting, de Miya M35 babyfoon biedt ouders de volgende voordelen:

 1. Plug & Play, eenvoudig te installeren
 2. Automatische switch tussen dag- en nachtzicht
 3. Camera op afstand te roteren en in/uit te zoomen
 4. VOX/ECO geluidsactivatie voor extra veiligheid
 5. Beveiligde privéverbinding via FHHS-technologie
 6. Lange autonomie van de oplaadbare monitor
 7. Op afstand te roteren camera met zoomfunctie
 8. 4 in te stellen slaapliedjes
 9. Ingebouwde thermometer en voedingsalarm
 10. 100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren.

De Miya M35 Videofoon heeft enorm veel positieve reacties van ouders, handig in gebruik en goede prijs/kwaliteit vergelijking. Het enige dat we konden vinden is dat deze monitor mogelijks snel foutmeldingen zou geven.

Zeker de moeite om deze monitor in huis te halen dus!

Wij hebben vijf verschillende monitors voor jullie onder de loep genomen. Van een eenvoudige en budgetvriendelijke optie tot een high-end model met allerlei extra functies. Met de huidige aanbiedingen is het zeker de moeite waard om één van deze monitors in huis te halen! Ben je nog op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!

Categorieën: Geen categorie